top of page

Oplossingen op maat

Grondverzetmachines aanpassen volgens uw behoeftes

Klanten worden steeds veeleisender en projecten ingewikkelder. Om aan die specifieke eisen te kunnen blijven voldoen is het noodzakelijk te beschikken over de correcte machines.

Bij D&K Equipment bv kan u grondverzetmachines aankopen en die laten aanpassen  naargelang de vereisten van de uit te voeren werken.

Een standaardarm omvormen naar een verlengde arm, een vaste cabine hydraulisch maken, niets is onmogelijk bij D&K Equipment bvba.

Uiteraard helpen wij u ook graag verder met het aanpassen van bestaande machine en uitrustingsstukken.

Hebben uw kraanbakken een opfrisbeurt nodig? wij maken ze weer als nieuw!

Maak meteen een afspraak en kom langs om uw behoeftes te bespreken. Wij  bezorgen u een volledige offerte op maat, rekening houdend met alle nodige aanpassingen van de machine of onderdelen in kwestie. Ook de nodige keuringen en certificaten worden steeds afgeleverd bij elke verkoop.

 

Samen met u analyseren we alle noodzakelijke aanpassingen en creëren we een machine die geschikt is om de nodige werken voor u uit te voeren.

Een grondverzetmachine herstellen in atelier of op de werf.

Bij D&k Equipment bvba kunt u terecht voor herstellingen van grondverzetmachines van alle merken. Ons ervaren team zorgt voor een snelle diagnose van elk probleem en lost het defect razendsnel op.

U kan bij ons uw grondverzetmachine laten herstellen in ons atelier dat voorzien is van al het nodige materiaal om snel en vakkundig iedere herstelling uit te voeren. Hebt u de machine dringend terug nodig en wenst u een herstelling ter plaatse? Ook dit is mogelijk want indien de situatie het toelaat komen wij langs op uw werf om de nodige reparaties uit te voeren. Op die manier verliest u geen kostbare tijd en kunt u uw machine snel opnieuw inzetten.

Bel ons meteen voor nazicht of herstelling van uw grondverzetmachine! Als specialist in herstelling van diverse grondverzetmachines zorgen wij voor een vakkundig herstel aan een zeer scherpe prijs! Wij garanderen u een zeer snelle interventie en een optimale klantenservice zodat u als zelfstandige op beide oren kan slapen!

Vraag  vrijblijvend  prijs  en  levertijd  wisselstukken

DAEWOO  -  DOOSAN  -  CASE  -  HYUNDAI  -  VOLVO

bottom of page